Et flyttefirma til din flytning på Fyn

Hos Sct. Hans flytteforretning kan vi hjælpe dig med din flytning på Fyn. Vi er et flyttefirma, der gerne flytter både for private og erhverv. Der er ikke nogen flytning, der er for stor eller for lille til os. Vi har ressourcerne og erfaring fra andre flytninger, og derfor kan vi også flytte tunge og vanskelige ting som for eksempel klaverer, pengeskabe, kopimaskiner og plottere.

En flytning er for os ikke blot nogle flyttekasser, der skal flyttes fra et sted til et andet. Vi ser det som en vigtig del af dit liv, fordi der kan være mange minder og tanker forbundet med en flytning. Vi hjælper dig gerne, og giver vejledning omkring, hvordan du bedst muligt får pakket dit hjem ned. Vi kommer også gerne og hjælper dig med at samle flyttekasser, som du kan låne gratis af os, når vi står for din flytning. Derfor kan vi også hjælpe dig med at pakke din billeder, lamper og elektroniske apparater ned, samt monterer det igen i dit nye hjem.

Hjælp til specielle flytning opgaver med vores flytteforretning på Fyn

Hvis du har nogle specielle, tunge eller vanskelige ting, du skal have hjælp til at flytte fra vores flyttefirma på Fyn, kommer vi gerne og hjælper dig. Vi ved fra vores over 40 års erfaringer, at det ikke er alt, der kan pakkes ned i flyttekasser. Derfor gør vi ofte også brug af forskellige hjælpemidler, så vi kan få flyttet dine ting uden nogen skrammer og ridser. Det kan for eksempel være hjælpemidler som en kran, en bæresele eller en helikopter.

Hvis du har nogle spørgsmål eller mangler gode råd og vejledning til din flytning ved vores flytteforretning på Fyn, er du altid velkommen til at ringe på telefon 66 11 57 00, så vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.